Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
Фини неки људи у СНС
САОПШТЕЊЕ ПОКРЕТА “ЗАПАДНА СРБИЈА”

Фини неки људи у СНС

Саопштењем са састанка у просторија Градског одбора Српске напредне странке огласио се и Покрет “Западна Србија”.
У саопштењу стоји да су две стране водиле конструктиван разговор са представницима Градског одбора Српске напредне странке о програмским циљевима ове две политичке опције.
- Како је Покрет Западна Србија и раније изразио спремност да разговара са сваком политичком опцијом која има за циљ, унапређење и развој Шапца, представници Покрета Западна Србија прихватили су позив Градског одбора Српске напредне странке. Током сусрета разговарало се искључиво о политичким начелима и програмима обе стране. Програм Покрета Западна Србија представљен је јавности пред локалне изборе, а креиран је од стране стручних тимова у сарадњи са нашим суграђанима. Програми обе стране имају за циљ и унапређење живота грађана, те су у многим сегментима компатибилни, а Западна Србија поздравља спремност Градског одбора Српске напредне странке да разговара са другим листама, јер неретко листе које остваре мању подршку могу имати квалитетне идеје за унапређење живота грађана Шапца – пише у саопштењу.
На дан када је организован састанак у просторијама Градског одбора СНС у Шапцу, била је заказана конференција за штампу председника Скупштине града Шапца и лидера Западне Србије Немање Пајића поводом реализације пројекта “Биосол”, али се није појавио.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa