12. novembar 2020.12. nov 2020.
Foto: V. A.

Foto: V. A.

VATERPOLO: PRVA B LIGA

Sada mora pobeda

Mladi vaterpolisti SAVE nisu do sada imali imperativ pobedu Prvoj B ligi, ali će za desetak dana imati. Da bi izborili opstanak, moraju biti, na kraju sezone bolji od bar dve ekipe, a trenutno se kao najvažniji rivali nameću GOČ i BANjA LUKA. Prvi od njih je rival u narednom kolu Prve B lige.

Tim iz Vranjčke Banje je bez boda, a remi u duelu sa kikindskim ŽAK-om mlade Šapčane postavlja iznad narednog rivala na tabeli. Goč je pretrpeo ubedljive poraze, ali ohrabrenje za njih mogu biti poslednja dva meča gde nisu bili potpuno podređeni. Poraz od Vračara i veliki broj primljenih, no i postignutih golova protiv verovatno najbolje ekipe u Ligi, Mladosti mogli bi da ih osokole.

Singidunum - Sava 16:7 (3:0, 4:2, 4:2, 5:3)
Bazen Tašmajdan. Sudije: Sremčev i Sivčev. Isključenja: Singidunum 12, Sava 3. Peterci: Singidnum 2 (2), Sava 2 (1).
SINGIDUNUM:Mutavdžić, Vranjković, Milićević 2, Milojković, Aleksandrov, Kojić 4, Kesić 5, Žutić 2, Ivanović, Đorđević 2, Kokanović, Udovičić 1, Grbić, Arsović.
SAVA:Milinković, Trbović, Stanojević, Ličanin, Popović, Zec, Paunović 1, Jovanović, Pantelić, Lončarić 1, Zec 1, Novaković 1, Mijailović, Car 3.


Sava je sastavljena od „golobradih“ dečaka i iako imaju uvek jednog, a nekada i dva iskusna saigrača, još su po godinama ispod ostalih timova i iskustvo je otežavajući faktor. U svakom od četiri dosadašnja poraza, Šapčani su uvek imali dve, češće tri četvrtine ravnopravne igre, ali bi obično jedan period bio jako loš, što je protivnik koristio da ostvari ubedljive trijumfe. Što se kvaliteta tiče, sigurno da Goč, a potom, ponovo posle vikenda pauze Banja Luka nisu iznad Save i opravdano je nadati se i očekivati trijumfe koji bi približili tim opstanku.
Do jesenje pauze Savu potom očekuje meč protiv TENT-a gde nije realno očekivati nešto, a potom utakmica gde šansa postoji. Na drugoj strani biće Vračar.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa