25. mart 2021.25. mar 2021.
Za još savremeniju nastavu
DONACIJA EVROPSKE UNIJE STIGLA I U MAČVANSKU SREDNjU ŠKOLU

Za još savremeniju nastavu

Mačvanska srednja škola u Bogatiću našla se među 52 obrazovne institucije ove vrste u Srbiji koje su dobile donaciju Evropske unije, ukupne vrednosti 2,7 miliona evra. Od ovog iznosa školi u Bogatiću dodeljeno je više od 10.000 eura, što je uloženo u specijalizovanu opremu neophodnu za realizaciju nastave u modernizovanom obrazovnom profilu veterinarski tehničar.

- Naša škola redovno privlači veliku pažnju učenika, budući da školuje savremene profile učenika koji su izuzetno traženi u privrednom razvoju sredine u kojoj egzistiramo i šire. Ona je lepa, uredna i savremena obrazovna institucija, sve atraktivnija za mlade ljude. Nova oprema na kojoj se zahvaljujemo Evropskoj Uniji i Vladi Srbije samo će poboljšati i osavremeniti nastavu, kaže direktor škole Milica Dražić.

Ovim su, ističe ona stvoreni uslovi za još kvalitetniji nastavni proces, praktično sticanje znanja i veština. Po njenoj oceni to se posebno odnosi na nastavni program iz epizoootilogije, patologije, bolesti životinja, hirurgije i drugih stručnih predmeta, koji će moći uz novu opremu da se bolje realizuju.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa