25. mart 2021.25. mar 2021.
foto: ašk (fb)

foto: ašk (fb)

ATLETIKA: ZIMSKA LIGA

Šampionke i vicešampioni

Atletski šabački klub Tempo odbranio je titulu ekipnog seniorskog šampiona Zimske lige u bacačkim diciplinama u konkurenciji dama. Šapčanke su osvojile prvo mesto sa 76 bodova, više nego duplo boljim ostvarenjem u odnosu na prve pratioce, mitrovački “Srem” sa 37.

Katarina Gačević, Milica Poznanović i Tamara Pavlović osvojile su prva mesta u svojim disciplinama. Gačevićeva je prva u bacanju kugle uz hitac od 12 metara i 13 centimetara, Milica je pobedila konkurenciju u disku 41,09 metara, dok je Pavlović nadmašila sve u bacanju kladiva, 39,20 metara. Pomenute pobede su dvostruke, jer je Poznanović osvojila poziciju dva u bacanju kugle (12,05), dok je Katarina vicešampion diska (39,02). Aleksandra Pavlović (38,06) je druga u kladivu.

Uspehu je doprinela i Aleksandra Lukić osvajanjem šestog mesta u bacanju kugle. Milivoj Ćirić se nadmetao kao mlađi junior osvojivši dobre pozicije, sedmu u bacanju koplja i desetu u bacanju kugle.
Badovinački „Sprint“ je zauzeo drugu poziciju među seniorima. U neizvesnoj borbi nešto bolja bila je Ruma 54:47 bodova. Nikola Rosić je drugi u bacanju koplja 54,91 cm, Čajić šesti, Jovanović osmi. Grnović Aleksandar treći u disku, deveti u kugli. Veljko Rosić je drugi u bacanju koplja do 18 godina.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa