15. april 2021.15. apr 2021.
foto: s. s.

foto: s. s.

FUDBAL: SUPER LIGA

PARTIZAN KADA JE NEVAŽNO

Dok postoji teoretska šansa, treba da postoji i nada i svaka utakmica je, stoga bitna. Partizan je sam inspiracija, međutim, ruku na srce, niti gosti mogu više ili niže od drugog mesta, niti Mačva može menjati pozicije van opasne zone. Sva je prilika da naredne sezone neće biti prvenstvenog meča ovih rivala, te bi mogao dobiti posebnu notu duel. Rezultatski, realno, reč je o meču bez nekog značaja, jasno je ko je apsolutni favorit.

Dva poraza Mačve, protiv Lučana i u Kruševcu, zapčeatili su sudbinu mladog šabačkog tima, dok je prekid niza Partizana u derbiju onemogućio i njima snove o tituli. Prisustva publike nema, te ni potencijalnog uživanja u dobrom meču i igri bar jednog od rivala. Po svemu sudeći biće to meč razočaranih ekipa koje nisu ostvarile ove sezone ono što su želele.

Napredak - Mačva 2:0 (1:0)
Kruševac. Bez gledalaca. Gl. sudija: Novica Anđelovski (Kačarevo), pomoćnici: Živin (Novi Sad)i Beljin (Bela Crkva). STRELCI: Milunović u 42.I Čečarić u 55.min. Žuti kartoni: Adamović i Gordić(MAČVA.
MAČVA: Gordić, Pejović, Mijailović, Pešić, Nikolić (Panić, Adamović, Obrovac (Ristanović), Knežević, Mihajlović (Tripković), Ortiz (Trimanović, Ćirković (Đoković).


Mačva se tokom zime odlučila da gradi mlad tim, pretpostavljamo za budućnost, te i ostatak sezone bi mogao biti dobra priprema za narednu, prvoligašku, u pokušaju da se tim brzo vrati među superligaše, vreme će pokazati da li je to realno.

Neće biti publike, nema rezultatskog imperativa i jedino motivacija velikog rivala može dovesti domaće izvan granica mogućnosti u petak.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa