29. april 2021.29. apr 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

TURISTIČKA ORGANIZACIJA ŠAPCA

Ulica humanih Čivijaša

Tradicionalna manifestacija humanitarnog karaktera u organizaciji Turištičke organizacije grada Šapca “Ulica humanih Čivijaša” održana je u subotu u Karađorđevoj ulici u Šapcu. Tim povodom, Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca sa porodicom je posetio ovu manifestaciju.

-Humanost i solidarnost su osobine čiju smo vrednost naročito spoznali u proteklom periodu. Posebno mi je drago da su ovu manifestaciju u najvećem broju posetili naši najmlađi sugrađani koji će od najranijeg doba naučiti koliko je važno biti human i pružati pomoć onima kojima je ona najpotrebnija - istakao je Pajić.

Nađa Gligorić, v.d. direktora Turističke organizacije grada Šapca naglasila je da će sva prikupljena sredstva biti uplaćena gradskom Fondu za lečenje dece od teških i retkih bolesti, kao i da je Turistička organizacija grada Šapca uputila poziv i privrednicima našeg grada da doniraju određena sredstva i na taj način podrže ovu akciju.

Foto: Glas Podrinja


-Ulicu humanih Čivijaša ove godine obeležavamo na simboličan način bez propratnog programa usled trenutne epidemiološke situacije. U saradnji sa šabačkim osnovnim i srednjim školama i PU “Naše dete” organizovali smo humanitarnu prodaju predmeta koje su za ovu manifestaciju napravili naši najmlađi sugrađani. Sav prihod od današnje prodaje biće uplaćen gradskom Fondu za lečenje dece od teških i retkih bolesti, a svim učesnicoma će tradicionalno biti dodeljene zahvalnice. Turistička organizacija grada Šapca takodje je uputila poziv i privrednicima našeg grada da doniraju odredjena sredstva i na taj način podrže ovu akciju-kazala je Gligorić.

Cilj današnje manifestacije je podizanje svesti o značaju humanosti i dobročinstva što je najbolji razlog za poziv našim sugrađanima da posete štand Turištičke organizacije grada Šapca i kako bismo zajedno pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Tekst:TOŠ

Najnoviji broj

26. januar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa