8. jul 2021.8. jul 2021.
Foto: Glas Podrinja, Dragan Gašić organizator, Dušan Josipovć sudija,  Luka Stanimirović administrator Turnira

Foto: Glas Podrinja, Dragan Gašić organizator, Dušan Josipovć sudija, Luka Stanimirović administrator Turnira

POSLE DVE DECENIJE VIDOVDANSKI TURNIR U SOKOLSKOM DOMU

Šabački futsal u 46 zemalja

Turnir je počeo 29. juna, a finale je na Petrovdan, 12. jula, u ponedeljak. Takmiči se 80 ekipa iz 46zemalja sveta. Organizatori očekuju dobru atmosferu i ferplej
Posle dve decenije Vidovdanski futsal turnir se vratio na teren Sokolskog doma. Pod nazivom Prvi međunarodni letnji futsal turnir, u organizaciji MM Stars dovodi u Šabac sve što vredi u ovom sportu. Turnir je počeo 29. juna, a finale je na Petrovdan, 12. jula, u ponedeljak.
Takmiči se 80 ekipa. Nagradni fond u seniorskoj kategoriji je 450.000 dinara.

-Jedan od najboljih turnira koji je organizovan u poslednjih 10 godina u Regionu. Nema loše ekipe. Prenos iz Šapca će ići u 46 zemalja sveta preko Jutjuba, na “Srbija futsal” rekao je Dragan Gašić, organizator i zahvalio se Vladi Republike Srbije, koja je podržala projekat, Sportskom savezu Šapca, Sportskom savezu Srbije i Gradu Šapcu.

Posle dve decenije Vidovdanski futsal turnir se vratio na teren Sokolskog doma. Pod nazivom Prvi međunarodni letnji futsal turnir, u organizaciji MM Stars dovodi u Šabac sve što vredi u ovom sportu. Turnir je počeo 29. juna, a finale je na Petrovdan


Administrator turnira Luka Stanimirović je istakao da je tokom prethodnih takmičarskih dana sve proteklo u najboljem redu. Turnir se održava u sedam uzrasnih kategorija, od pionira do veterana 45 plus.

-Postali smo brend broj jedan u regionu zahvaljujući našim Međunarodnim futsal Božićnim turnirima. Danas počinje eliminaciona faza. Na redu su prva dva četvrt finala u kategoriji seniora. Sve finalne utakmice se igraju u ponedeljak i treće mesto u kategoriji seniora. Sve ostale utakmice za treće mesto se igraju u subotu, dok je u nedelju slobodan dan, rekao je Luka Stanimirović i pozvao sve da isprate predstojeće utakmice.

Dušan Josipović, jedan od članova sudijskoj kolektiva je istakao da je dosadašnji deo turnira protekao bez ikakvih problema i incidenata i poželeo da tako i ostane.

Fudbalski savez Šapca je pokrovitelj nagrade u kategoriji seniora, zajedno sa Gradom Šapcem


-Sudijski kolektiv predvodi Petar Radojčić, UEFA sudija Futsal prve kategorije Ostatak sudijskog tima od šest sudija, čine sudije iz Šapca, koje se menjaju, u zavisnosti od obaveza.

Organizatori ovog turnira su se zahvalili organizatorima turnira “Džoni, Muki, Bubi” iz Majura, koji je posvećen momcima koji su prerano preminuli. Kako se ove godine turnir u Majuru nije održao, organizatori su podržali ovaj turnir u “Sokolani” i u ponedeljak će održati revijalnu utakmicu sa reprezentacijom Grada Šapca.

Fudbalski savez Šapca je pokrovitelj nagrade u kategoriji seniora, zajedno sa Gradom Šapcem i kompanijom DPS “Klas”.
M. M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa