22. jul 2021.22. jul 2021.
Poklanjam ti zvezde
NOVI ROMAN DžODžO MOJES

Poklanjam ti zvezde

Od autorke bestselera Dok nisam srela tebe Džodžo Mojes stigao je novi roman, koji slavi hrabrost i snagu prijateljstva. Nezaboravna, strastvena i romantična priča Poklanjam ti zvezde britanske spisateljice konačno je u prodaji na sajtu Vulkan izdavaštva!
Nova knjiga Džodžo Mojes Poklanjam ti zvezde zasnovana je na istinitoj priči iz američke prošlosti.
Željna da napusti monotoniju Engleske, glavna junakinja Alis Rajt se zaljubljuje u privlačnog Amerikanca i donosi impulsivnu odluku da prihvati njegovu ponudu za brak. Ali njen novi život u malom, konzervativnom rudarskom gradu u Kentakiju u vreme Velike depresije još je klaustrofobičniji. Sve dok ne upozna Mardžeri O’Her. Nezavisna i neukrotiva, Mardžeri nikada ni za šta nije tražila dozvolu od muškarca, a sada je rešena da donese čaroliju knjiga u najudaljenije i najsiromašnije kutke ove regije.

Prvi čitalac koji nam se javi na broj telefona 015/353-244 dobiće
na poklon knjigu


Na konjima, kroz divlje planine i šume, često se suočavajući sa opasnostima, ali i predrasudama i neznanjem, Alis, Mardžeri i još tri izvanredne žene otkriće slobodu, prijateljstvo, ljubav i život kakav im pripada.
Knjige Džodžo Mojes prevedene su na 46 jezika i prodate u više od 38 miliona primeraka širom sveta. Takođe, zauzimaju mesto broj jedan na top-listama u 12 zemalja.
„Sjajna priča o ličnoj snazi koja beleži i kako knjige okupljaju zajednice.“ – Ris Viderspun
„Likovi su toliko stvarni da osećate kao da su vam bliski prijatelji. Predivan, poseban roman.“ – Njujork tajms
„Zanosna priča o ljubavi, prijateljstvu i samoostvarenju.“ – Pipl
Ne propustite bestseler broj 1 top-liste Njujork tajmsa i izbor književnog kluba Ris Viderspun! Nova knjiga Džodžo Mojes Poklanjam ti zvezde će vas povesti u nezaboravnu, strastvenu i romantičnu, ljubavnu priču o pet izvanrednih žena koje otkrivaju slobodu, prijateljstvo, ljubav i život kakav im pripada!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa