19. avgust 2021.19. avg 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Asfaltiranje regionalnog puta Šabac - Bogatić

Putevi spajaju ljude

U planu nastavak velike rekonstrukcije Šabačkih puteva, regionalnog i lokalnog karaktera. Ovaj deo grada Šapca će biti povezan autoputem, novim mostom preko Save i brzom saobraćajnicom prema Loznici. Ovaj put nije rekonstruisan više od trideset godina
U toku je asfaltiranje regionalnog puta Šabac – Bogatić na deonici Tabanovačkog puta u Majuru u dužini od 1.200 metara.

Radove je obišao Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i tom prilikom se zahvalio predsedniku države na održanom obećanju.

-Putevi spajaju ljude. Govorili smo o partnerstvu sa svojom državom na čijem čelu je Aleksandar Vučić koji je obećao da će pomoći lokalnim samoupravama, a ovde to vidimo na delu. Vidimo da putevi koji su lokalnog karaktera a koji su bitni za naše meštane radi država.

U planu je nastavak velike rekonstrukcije Šabačkih puteva, regionalnog i lokalnog karaktera.

-Ovaj deo grada Šapca će biti povezan autoputem, novim mostom preko Save i brzom saobraćajnicom prema Loznici. Sve su to kapitalni projekti koji su bitni za meštane. Trudimo se da radimo u interesu građana a zajedno pravimo grad budućnosti – dodao je Gradonačelnik i istakao da su privatne parcele, dolaskom ove saobraćajnice, za nekoliko puta povećale svoju vrednost.

Meštanin Majura Dejan Ilić napomenuo je da ovaj put nije rekonstruisan više od trideset godina.

-Zahvalni smo na ovako velikom projektu gradskoj ali i državnoj vlasti. Bilo je sramota da se ovakav put ne radi više od tri decenije. Krpljene su rupe ali čim padne kiša to propadne.
Ž.P.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa