20. oktobar 2011.20. okt 2011.
TEHNIČKA ŠKOLA ŠABAC

VELIKE MOGUĆNOSTI

Prigodnim programom učenici prošlog petka proslavili 104. rođendan svoje škole. Premijerno prikazan tematski spot „Jedan dan sa nama“ Dramsko-informatičke sekcije koju vodi prof. Mirjana Jevtić
Jedan običan dan, a opet drugačiji od ostalih. Oblačenje na brzinu, pešačenje do škole „putem do pakla“, čas sociologije, buđenje na odmoru, užina, malo učenja, posle „krkanja“ fizičko, odgovaranje, povratak kući, izlazak sa društvom, druženje na fejsbuku, spavanje... Na kreativan način, uz dosta humora i smeha, učenici Dramsko-informatičke sekcije, Jovan Matić i Aleksandar Andrić, prikazali su u svom tematskom spotu „Jedan dan sa nama“ sve ono što čini život jednog srednjoškolca.
- Odradili smo sve ono što radimo u jednom običnom danu. Svako može da se poveže sa tim i da se prepozna ““ rekao je Jovan Matić, učenik III2.
„Teatar 015“, koji vodi prof. Mirjana Jevtić, izveo je deo iz monodrame „Dušo niko nije kao ti“. Tamara Bastaja je i ovaj put uspela da nove ideje i novu inspiraciju uspešno realizuje pred svojim vršnjacima. Za kraj proslave priređen je rok koncert školskog benda, a zatim i bivših đaka.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa