23. septembar 2021.23. sep 2021.
Drugi u eliti
Veliki uspeh šahista

Drugi u eliti

Uz šest velemajstora i jednog internacionalnog majstora bili smo drugi iza ekipe Rume dok je treće mesto pripalo Novosadskom šah klubu. Ne treba trošiti reči na to koliko je ovo veliki uspeh kluba iz male sredine uz istovetna očekivanja i nadalje u elitnoj ligi Srbije
Velik uspeh šahovskog kluba Vladimirci osvajanjem drugog mesta u Premijer ligi Srbije koje je održano u Vrnjačkoj banji . U ogledanju u igri na 64 polja samog krema šaha po treći put uzastopno izboreno je drugo mesto i pehar donet u varošicu šaha:

Biti drugi u ovoj konkurenciji je inpresivno za malu sredinu koja opet neguje tradiciju ove igre . Mi i inače negujemo sport kao putokaz u zdrav život a šah kao, u dužem periodu, i perjanicu sa željom da tragom ŠK Vladimirci krenu i drugi da bi iznedrili nove generacije sportista po kojima se prepoznajemo , zadovoljan je predsednik opštine Goran Zarić.

U klubu se diče učinjenim uz nadu da će i nadalje biti tako berićetno dodaje predsednik kluba Ljubiša Nenadović:
-Uz šest velemajstora i jednog internacionalnog majstora bili smo drugi iza ekipe Rume dok je treće mesto pripalo Novosadskom šah klubu. Ne treba trošiti reči na to koliko je ovo veliki uspeh kluba iz male sredine uz istovetna očekivanja i nadalje u elitnoj ligi Srbije.

Drevna igra tako beleži uspeh koji će nadaju se u klub dovesti neke nove mlade igrače željne dokazivanja.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa