Info

23. septembar 2021.23. sep 2021.
Izabran novi predsednik  Čivijaške republike
„Epidemija osmeha“

Izabran novi predsednik Čivijaške republike

Inauguracija novog predsednika Čivijaške republike održana u petak u Šabačkom pozorištu. Zbog trenutne epidemiološke situacije, publika nije bila prisutna
Kako tradicija nalaže godinama unazad, izabran je novi predsednik Čivijaške republike, čiji će mandat trajati godinu dana. Ove godine ta čast pripala je Andriji Miloševiću, popularnom televizijskom, pozorišnom i filmskom glumcu.

Inauguracija novog predsednika Čivijaške republike održana je u petak u Šabačkom pozorištu i tom prilikom v.d. direktora Turističke organizacije grada Šapca Nađa Gligorić uručila mu je ključeve Čivijaške republike.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, publika nije bila prisutna.

-Obećavam Šapčanima da neću uraditi ništa. Obećavam da će sve ostati isto. Obećavam vam da sve ovo što je do sada urađeno ostaće tu gde je a možda će biti i gore. Obećavam vam sve ono što su vam drugi obećavali da vam ja to neću uraditi, ali vam zato neću to ni obećati, što mislim da je jako pošteno sa moje strane. Ja vam obećavam da vam ništa ne obećavam i to vam zaista obećavam – glasilo je obećanje novog predsednika Čivijaške republike Andrije Miloševića u duhu funkcije koju će obavljati.
Da je sačuvan čivijaški duh i zadržana tradicija potvrdila nam je Nađa Gligorić.

-Ovogodišnji program je u nešto izmenjenom obliku ali ono što je bitno je da je sačuvan izvorni duh Šapčana i njihova sposobnost da zbijaju šale kako na tuđi tako i na svoj račun.
Ž.P.

Najnoviji broj

11. avgust 2022.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa