23. septembar 2021.23. sep 2021.
VLADAN POPADIĆ,  DIREKTOR “JKP” BOGATIĆ

VLADAN POPADIĆ, DIREKTOR “JKP” BOGATIĆ

VLADAN POPADIĆ DIREKTOR JKP PREDUZEĆA „BOGATIĆ“

Opštinska povelja zasluga svih zaposlenih

Bez obzira na poziciju i sistematizovano radno mesto u preduzeću svaki zaposleni je sopstvenim požrtvovanjem doprineo da se svi zadaci izvrše blagovremeno i u skladu sa naredbama Štaba za vanredne situacije
Najveći teret su podneli upravo zaposleni, samim tim i njima pripadaju najveće zasluge za povelju koja je zaslužena danonoćnim angažovanjem, radom za vreme zabrane kretanja, prekovremenim radnim angažovanjem, radom pod zaštitnom opremom. Bez obzira na poziciju i sistematizovano radno mesto u preduzeću svaki zaposleni je sopstvenim požrtvovanjem doprineo da se svi zadaci izvrše blagovremeno i u skladu sa naredbama Štaba za vanredne situacije. Neizmerno smo zahvalni našem osnivaču Opštini Bogatić i sadašnjem rukovodstvu, koje nas je prvenstveno tehnički opremilo, a u vreme vanrednog stanja i kadrovski osposobilo da u svakoj situaciji ovo javno preduzeće može da odgovori svim radnim zadacima i zahtevima. Zahvalni smo i na tome što su prepoznali naš rad i nagradili nas ovim velikim i prestižnim priznanjem, kaže direktor JKP“Bogatić“ u Bogatiću Vladan Popadić, povodom dobijanja povelje Opštine Bogatić ovom javnom preduzeću.

Nakon donošenja naredbe o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji Opštine Bogatić, prouzrokovane korona virusom, a u skladu sa naredbom Štaba za vanredne situacije ove lokalne samouprave Javno komunalno preduzeće „Bogatić“ je od marta prošle godine obavljalo sve svoje redovne poslove uz prilagođavanje rada naredbi Štaba i u potpunosti primenu novih mera. Osim redovne delatnosti obavljalo je i poslove dezinfekcije na teritoriji Opštine, nabavku dezinfekcionih sredstava, kao i podelu građanima u neophodnim količinama.

- U periodu od dana proglašenja vanrednog stanja danonoćnim i neprekidnim radom, angažovanjem zaposlenih i angažovanjem samo sopstvene mehanizacije uz primenu mera zaštite zaposlenih i korisnika usluga vršena je dezinfekcija: svih javnih površina na teritoriji Opštine Bogatić, parkovskih površina, parkinga, javnih ustanova, svih stambenih zgrada, predškolskih, osnovnih i srednje škole u Bogatiću, objekata mesnih zajednica, prostora pre i nakon akcija dobrovoljnog davanja krvi, prostora Doma zdravlja, prostora Policijske stanice u Bogatiću, graničnog prelaza „Pavlovića most“, svih ispostava PTT na teritoriji opštine Bogatić, kao i svih ulica i puteva na teritoriji ove lokalne samouprave, naglašava direktor Popadić.

Skupština opštine Bogatić je svojom Odlukom od 28.12. 1989. godine, pored određenja novog ( sadašnjeg ) imena u odnosu na ranije „Žurava“, kao pretežnu delatnost preduzeća odredila sakupljanje, prečišćavanje i distribuciju vode sa državnom strukturom vlasništva.

Osim pretežne delatnosti JKP „Bogatić“ kroz organizacionu strukturu od pet radnih jedinica i dva sektora obavlja i poslove: Proizvodnja vode za piće, odnošenje atmosferskih i otpadnih voda, održavanje čistoće u varošici, iznošenje i deponovanje smeća, uređenje i održavanje deponija, održavanje i uređenje zelenih i drugih javnih površina, dezinfekcija javnih površina, poslove zoohigijene, uređenje i održavanje grobalja i sahranjivanje, rad pijaca, njihovo uređenje i održavanje, održavanje ulične rasvete i saobraćajne signalizacije, proizvodnja i isporuka tople vode i pare za grejanje i druge poslove koji su im povereni ugovorima sa osnivačem.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa