10. novembar 2011.10. nov 2011.
DONACIJA AMBASADE JAPANA KRUPNjU

CISTERNA ZA PIJAĆU VODU

U Krupnju nedavno boravio ambasador Japana Toshio Tsunozaki. Povod posete primopredaja cisterne za pijaću vodu, donacije japanske ambasade u Beogradu krupanjskom JKP “Put“. Vrednost poklona 58. 500 evra
Uz prisustvo rukovodstva Opštine i mnogobrojnih građana Krupnja, početkom novembra, ambasador Japana Toshio Tsunozaki, uručio je ključeve cisterne za pijaću vodu direktoru krupanjskog preduzeća “Put“ Goranu Nenadoviću. Nakon svečane primopredaje, u velikoj sali SO Krupanj, održana je konferencija za novinare, na kojoj su se javnosti obratili opštinski zvaničnici, Vladimir Tanacković predstavnik Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede i ambasador Tsunozaki.
- Izuzetno mi je zadovoljstvo što u Krupanj prvi put dolazim ovakvim povodom. Ranije smo čuli da žitelji ove Opštine imaju problema sa snabdevanjem pijaćom vodom, pa se nadamo da će ova donacija pomoći u poboljšanju snabdevenosti u određenim okolnostima ““ istakao je ovom prilikom Toshio Tsunozaki, i napomenuo da iako se Japan još uvek oporavlja od posledica zemljotresa, saradnja njihove Vlade i Vlade Republike Srbije neće prestati.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa