Инфо

10. новембар 2011.10. нов 2011.
ДОНАЦИЈА АМБАСАДЕ ЈАПАНА КРУПЊУ

ЦИСТЕРНА ЗА ПИЈАЋУ ВОДУ

У Крупњу недавно боравио амбасадор Јапана Тосхио Тсунозаки. Повод посете примопредаја цистерне за пијаћу воду, донације јапанске амбасаде у Београду крупањском ЈКП “Пут“. Вредност поклона 58. 500 евра
Уз присуство руководства Општине и многобројних грађана Крупња, почетком новембра, амбасадор Јапана Тосхио Тсунозаки, уручио је кључеве цистерне за пијаћу воду директору крупањског предузећа “Пут“ Горану Ненадовићу. Након свечане примопредаје, у великој сали СО Крупањ, одржана је конференција за новинаре, на којој су се јавности обратили општински званичници, Владимир Танацковић представник Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде и амбасадор Тсунозаки.
- Изузетно ми је задовољство што у Крупањ први пут долазим оваквим поводом. Раније смо чули да житељи ове Општине имају проблема са снабдевањем пијаћом водом, па се надамо да ће ова донација помоћи у побољшању снабдевености у одређеним околностима ““ истакао је овом приликом Тосхио Тсунозаки, и напоменуо да иако се Јапан још увек опоравља од последица земљотреса, сарадња њихове Владе и Владе Републике Србије неће престати.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa