5. maj 2022.5. maj 2022.
Samo tri boda iznad eliminacione zone – FK Mačva

Samo tri boda iznad eliminacione zone – FK Mačva

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE- poslednja tri kola

Drama je u toku

Do kraja tri kola, Mačva od eliminacione zone tri boda. Sledi gostovanje Budućnosti. Meč izuzetno važan
Mačva nije trebalo da igra u plej autu, ali su velikim padom forme sebe doveli u tu situaciju. Mogla je da ima lagodno doigravanje, no i to je prokockala neverovatnim porazom od Kabela, najslabije ekipe u Ligi i prosečnog Zlatibora u Šapcu.

Bod na Banjici je tek malo popravio situaciju, ali daleko od toga da je rešio dileme. Mačvina povoljnost je što dve od preostale tri utakmice igra u Šapcu, iako je prethodni period pokazao da to u slučaju Mačve nije neka prednost. Otežavajuće stanje je to što su ekipe izjednačene i svaka još uvek gaji ambicije da i u narednoj sezoni igra u Prvoj ligi. Pobedom je čak i Timok ostao donekle u konkurenciji.
U Šapcu sledećeg vikenda gostuje Budućnost iz Dobanovaca, trenutno sa tri boda manje od Mačve. Protiv njih crveno- crni su počeli sezonu pobedom u Šapcu. Najveća opasnost vreba od dvojice Nikola, Kodžića i Tripkovića.

Rad – Mačva 1:1 (0:1)
Banjica. Gledalaca: 300. Glavni sudija: Marko Gnjatović; pomoćnici: Vladić i Mitić. Strelci: Marjanović u 29. za Mačvu i Gojković u 62. minutu za Rad. Žuti kartoni: Lalatović (Rad); Arambašić, Nikolić, Pešić (Mačva).
RAD: Đurković, Milosavljević, Gojković, Lalatović, Bogdanović, Đurđević (Jakovljević), Blažić (Bacanović), Mandić (Vučićević), Radivojević, Gašić (Tanović), Stojanović
MAČVA: Samurović, Nikolić, Pešić, Sladojević, Stevanović (Panić), Ristović (Jevtić), Belić, Tojčić, Marjanović, Arambašić (Popović), Arnautović (Mijailović).
Raspored do kraja
35.KOLO, 07.05.2022
MAČVA - BUDUĆNOST
RFK GRAFIČAR - RAD
ZLATIBOR - TIMOK 1919
OFK BAČKA - KABEL
36.KOLO, 14.05.2022
OFK BAČKA - MAČVA
RFK GRAFIČAR - ZLATIBOR
KABEL - BUDUĆNOST
RAD - TIMOK 1919
37.KOLO, 21.05.2022
MAČVA - RFK GRAFIČAR
ZLATIBOR - OFK BAČKA
BUDUĆNOST - RAD
TIMOK 1919 - KABEL


Na dva dosadašnja plej aut gostovanja osvojili su smo bod i ne znaju za pobedu u doigravanju. Sebi su situaciju zakomplikovali porazom od Grafičara na domaćem terenu i svaki izgubljen bod može biti koban. Pobeda je i njima izuzetno važna.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa