5. maj 2022.5. maj 2022.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Asfaltirana ulica Janka Veselinovića u Grušiću

Rešen veliki problem

Vrednost uloženih sredstava u Mesnu zajednicu Grušić iznosi 18,2 miliona dinara. Urađeno je 2,1 kilometara putne infrastrukture. Stanovnici ove ulice ističu da je rešen njihov najveći problem
Završeno je asfaltiranje ulice Janka Veselinovića u Grušiću čime je rešen dugogodišnji problem meštana ovog sela.

Vrednost uloženih sredstava u Mesnu zajednicu Grušić iznosi 18,2 miliona dinara, a urađeno je 2,1 kilometara putne infrastrukture. Ulaganje u putnu infrastrukturu na seoskom području nalazi se na vrhu prioriteta grada Šapca, a kako navodi gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić sva data obećanja sugrađanima, bez obzira da li žive u Pocerini, Mačvi ili Posavotamnavi, biće ispunjena.

-Sve ono što su nam iz ove mesne zajednice naveli kao prioritet, kao Grad smo i uradili. Trudili smo se da u ovom selu koje je poznato po proizvodnji jagoda, završimo radove do početka sezone i da ovim vrednim ljudima koji su ostali na selu i koji su tu osnovali porodice obezbedimo uslove dostojne života u 21. veku – rekao je dr Pajić.

Foto: Glas Podrinja


U našem selu ima oko 1.000 stanovnika od čega je veliki broj mladih. Svaka ulica koja se uradi za nas je od velikog značaja


U ulici Janka Veselinovića nalazi se preko 30 domaćinstava. S obzirom na to da se ovo selo nalazi u Pocerskom kraju, konfiguracija terena predstavljala je problem, a rupe koje su se godinama stvarale ometale su saobraćaj i zimi činile ovu ulicu teško prohodnom. Asfaltiranjem, stanovnici ove ulice ističu da je rešen njihov najveći problem.

-U našem selu ima oko 1.000 stanovnika od čega je veliki broj mladih. Svaka ulica koja se uradi za nas je od velikog značaja. Poboljšavaju nam se uslovi za život zahvaljujući Gradu. Meštani Grušića uglavnom se bave poljoprivredom, voćarstvom i stočarstvom – dodao je predsednik MZ Grušić Branislav Lazarević.

Osim ove, urađene su još tri ulice. Trenutno su u toku radovi u ulici Stevana Sremca.
Ž.P.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa