2. jun 2022.2. jun 2022.
Mogućnosti investiranja slovenačkih privrednika u opštine i gradove Srbije
DELEGACIJA GRADA ŠAPCA U SLOVENIJI

Mogućnosti investiranja slovenačkih privrednika u opštine i gradove Srbije

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić je sa sa članom Gradskog veća za privredu Živanom Bajićem i predsednikom Skupštine grada Šapca Nemanjom Pajićem prisustvovao konferenciji ,,Mogućnosti investiranja slovenačkih privrednika u opštine i gradove Srbije” koja je održana u prostorijama Gospodarske zbornice Slovenije. Konferenciju je organizovao Srpsko-slovenski poslovni klub u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i Ambasadom Republike Srbije u Sloveniji.
Gradonačelnik Pajić ovom prilikom je istakao da sa najvećom radnom zonom u regionu, Grad Šabac u poslednje dve godine beleži veliku zainteresovanost ivestitora.



,,Uslovi života Šapčana će se znatno popraviti ulaganjem u putnu infrastrukturu, a zahvaljujući novom auto-putu do Beograda i Novog Sada će se stizati za 40 minuta. Imaćemo i najbržu drumsku vezu sa zapadnom Srbijom i Republikom Srpskom. Odlična ponuda Grada i mreža puteva privući će veliki broj investitora, koji će otvoriti nova radna mesta i smanjiti nezaposlenost, čime će se poboljšati životni standard svih naših sugrađana. Rukovodstvo Grada Šapca vodi proaktivnu politiku dovođenja investitora i na najbolji način prezentuje potencijale Grada Šapca. Ne čekamo da drugi utiču na naše poslovanje, već se intenzivno borimo za svaku investiciju u našem gradu. Šabac će biti grad budućnosti”, rekao je Pajić.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa