9. jun 2022.9. jun 2022.
Foto: MUO

Foto: MUO

Kabinet načelnika MUO:

Poseta delegacije AD “Grad” Bijeljina

Sajam se održava pod sloganom “U srcu Srpske” i prilika je da se predstave najnovija dostignuća u poljoprivredi, privredi i društvu i nastavi višegodišnja tradicija sajmovanja na ovim prostorima. Brojni prateći sadržaji biće predstavljeni tokom sajamskih dana. Akcenat će biti na mladim poljoprivrednicima koji predstavljaju budućnost
Sastanak sa predstavnicima AD”Grad” Bijeljina, na temu učešća delegacije Mačvanskog upravnog okruga i privrednih subjekata jubilarnom XX Međunarodnom sajmu poljoprivrede, vlova, ribolova i ekologije “Interagro 2022”, održan je u utorak 07. juna u Šapcu, u kabinetu načelnika Mačvanskog upravnog okruga Vladana Krasavca.

Prisustvovali su predstavnici AD “Grad”Bijeljina, direktor Branislav Vlačo,Boban Jovićević, v.d. izvršni direktor ekonomsko pravnog sektora, Saša Jokić,rukovodilac Službe za ekonomske i finansijske poslove, Milan Ljubojević v.d. izvršni direktor tehničkih i sajamskih poslova, direktor Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Šabac Miloje Dragojević, sa saradnicima i domaćin sastanka načelnik Mačavanskog upravnog okruga Vladan Krasavac.

Pozdravljajući prisutne načelnik Vladan Krasavac je izrazio zadovoljstvo što je Republika Srbija zemlja partner ovogodišnjeg jubilarnog XX Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije “Interagro 2022”. Gostima iz Bijeljine predstavio je privredne potencijale Mačvanskog upravnog okruga i sajamske manifestacije koje se održavaju u lokalnim samoupravama Upravnog okruga. Neposrednim kontaktom i današnjim razgovorima ova značajna manifestacija će biti promovisana i u Mačvanskom upravnom okrugu.

Direktor AD “Grad” Bijeljina Branislav Vlačo ističe da je Međunarodni sajam poljoprivrede najznačajnija poljoprivredna manifestacija i jedina manifestacija ovog tipa u Bosni i Hercegovini koja se održava u periodu od 20-22. septembra 2022. godine. Organizator je Akcionarsko društvo “Grad” Bijeljina koje posluje u sastavu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske.

Međunarodni sajam poljoprivrede najznačajnija poljoprivredna manifestacija i jedina manifestacija ovog tipa u Bosni i Hercegovini koja se održava u periodu od 20-22. septembra 2022. godine


Pokrovitelji sajma su Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske,Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Ministarstvo vanjske trgovine Bosne i Hercegovine, Privredne komore Srbije, Vojvodine i Republike Srpske i grad Bijeljina.

Sajam se održava pod sloganom “U srcu Srpske” i prilika je da se predstave najnovija dostignuća u poljoprivredi, privredi i društvu i nastavi višegodišnja tradicija sajmovanja na ovim prostorima. Brojni prateći sadržaji biće predstavljeni tokom sajamskih dana. Akcenat će biti na mladim poljoprivrednicima koji predstavljaju budućnost.

Miloje Dragojević je naveo brojne aktivnosti koje sprovodi Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Šabac, sa svojim zaposlenima u lokalnim samoupravama. Neposredni kontakt sa poljoprivrednicima ostvaruje se svakodnevno i po svim pitanjima od značaja za poljoprivrednike.

U nastavku boravka u Šapcu gosti iz Bijeljine su posetili Srednju poljoprivrednu školu sa domom učenika i PSSS Šabac.

Razgovori o učešću privrednih subjekata sa područja Mačvanskog upravnog okruga na XX Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije nastaviće se i u narednom periodu, o čemu će javnost biti obaveštena.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa