4. avgust 2022.4. avg 2022.
Bubijada u Šapcu
Od 5. do 7. avgusta

Bubijada u Šapcu

Očekuje se dolazak „Buba“ iz celog regiona. Defile i bogat program na Hipodromu namenjeni svim Šapčanima
Otvaranje kampa na šabačkom Hipodromu u petak, 5. avgusta u 9 sati zvanično će označiti početak 22. Bubijade u našem gradu. Očekuje se dolazak ljubitelja čuvene folksvagenove bube iz svih zemalja nekadašnje SFRJ. Za učesnike i posetioce pripremljen je bogati propratni program, a organizatori pozivaju sve naše sugrađane da im se pridruže na hipodromu i uživaju u dobroj muzici, lepim automobilima i duhu nekog drugačijeg, pitomijeg vremena.

-Zvanično počinjemo u petak, mada su neki od gostiju stigli već u sredu. Za petak veče u 21 čas, planirano je druženje uz narodnu muziku, dok nas u subotu čeka bogat program i tradicionalni defile buba kroz grad. Jutro će početi sa jogom, a za naše najmlađe posetioce predviđeno je upoznavanje sa hipodromom, jahanje, spuštanje niz balon i druge igre. U 18 sati krenućemo kroz grad i postaviti naša vozila u centru. Kasnije je u kampu predviđen kviz sa temama hipi kulture, putovanja, rok muzike. Da učestvuju imaju pravo svi i posetioci i učesnici, dok je za 21 sat planirana rok svirka- ističe ispred organizatora “Bubijade” Đorđe Maksimović.

Bubijada se u Šapcu održava već 22. put. Dugotrajnost manifestacije obezbeđena je atraktivnošću tematike i izuzetnim zalaganjem članova Buba kluba u Šapcu. Podrška grada ove godine nije izostala, pa se 22. Bubijada održava pod okriljem gradske Turističke organizacije. Pored TOŠ-a vrednost događaja prepoznali su i brojni sponzori.

-Pre korone naša okupljanja su bila masovnija. Prošle godine, mlada ekipa ljudi u organizaciju je unela novu energiju. Ideja nam je da ovaj događaj vremenom obogatimo saradnjom sa što više gradskih udruženja i organizacija sa ciljem da obogatimo program letnjih dešavanja u Šapcu.
T.T.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa