18. avgust 2022.18. avg 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

AKCIJA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA PU ŠABAC

Od početka godiine u Šapcu ukradena42 bicikla

Na teritoriji grada Šapca prijavljene 42 krađe bicikala od početka godine. Dvotočkaše, od kojih većina nije bila adekvatno obezbeđena, izvršioci su otuđili u neosvetljenim hodnicima stambenih zgrada
Od 1. avgusta policijski službenici PU Šabac razgovaraju sa građanima, upozoravaju ih i savetuju u vezi sa ovom situacijom. Proteklog petka bili su angažovani ispred Maxi marketa u naselju Trkalište, gde su uočene učestale krađe bicikala ispred trgovinskih radnji i u stambenim zgradama.

- Policija je do sada rasvetlila trećinu krađa i preduzima sve mere iz svoje nadležnosti na razrešenju ostalih. Veliki problem nam predstavlja činjenica da vlasnici ponekad ne prijave krađu. U zgradi naše Policijske uprave nalaze se 44 bicikla, koje smo pronašli u protekle dve godine, rekao je policijski službenik Perica Dikosavić i pozvao građane da obavezno zaključavaju svoje dvotočkaše na ulicama i u hodnicima zgrada, ili da ih ostavljaju u zaključanim prostorijama, kao i da sačuvaju dokumenta o kupovini bicikla.

Apelujemo na sugrađane da ukradene bicikle prijave u policijskoj stanici, da se obrate bilo kom policijskom službeniku na ulici, ili da pozovu 192.
M.F.

Najnoviji broj

22. februar 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa