22. septembar 2022.22. sep 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

U TOKU RADOVI NA UVOĐENjU GREJANjA U BALON SALU U O.Š. U ZMINjAKU

Svi su važni

U toku radovi na uvođenju grejanja u balon salu O.Š. “Jovan Cvijić” u Zminjaku.
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić u utorak je obišao radove u Zminjaku. U toku je uvođenje grejanja u balon salu Osnovne škole „Jovan Cvijić“.

- Radovi na ugradnji sistema za grejanje u balon sali u Osnovnoj školi ,,Jovan Cvijić” u Zminjaku napreduju predviđenom dinamikom. Balon sala urađena je 2018. godine, ali nije postojalo grejanje, tako da deca salu nisu mogla da koriste tokom zimskog perioda. Sada smo rešili ovaj problem i obezbedili deci uslove za nastavu fizičkog vaspitanja i rekreaciju tokom hladnog vremena. Ugradnja instalacija za grejanje balon sale finansirana je sredstvima Mesne zajednice Zminjak, naglasio je gradonačelnik Pajić.

Vrednost izvedenih radova je milion i 375 hiljada dinara. Površina balon sale je 750 kvadratnih metara, a koristi je oko 120 osnovaca i predškolaca u Zminjaku.

- Grad Šabac na ovaj način pokazuje da su mu podjednako važni svi njegovi stanovnici. Činimo sve da deca na selu imaju sve uslove ne samo za obrazovanje, nego i za zdravo odrastanje. Grad Šabac nastaviće da ulaže u obrazovanje jer je to ulaganje u budućnost, a cilj našeg grada je da deca sa sela imaju iste uslove za obrazovanje kao i deca u gradu, dodao je Pajić.

Dogradnja sistema za grejanje nije jedina novina u Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“ u Zminjaku.
- U prethodnoj školskoj godini zamenili smo krov na pomoćnoj zgradi i izbacili azbest iz naše škole. Pored toga, obezbedili smo školska dvorišta i postavili video nadzor. Uslovi za rad u našoj školi postaju sve bolji, istakao je Vladimir Simović, direktor škole i zahvalio gradonačelniku Pajiću, Gradskoj upravi i MZ Zminjak-Skrađani na snažnoj podršci.
M.F.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa