22. septembar 2022.22. sep 2022.
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Šapčanke putuju u Niš

Mlad i izmenjen tim Medicinara enigma je za sve, a svaki meč je nova mogućnost za dokazivanje i skupljanje vrednih bodova. U drami u hali Zorka, Medicinar je uspeo da meč pun preokreta protiv Kikinde ipak reši u svoju korist golom Aleksandre Vasić deset sekundi pre kraja.

Medicinar – Kikinda 29:28 (15:15)
Hala Zorka. Gledalaca: 400. Sudije: Petrović i Cvetković (oba Niš). Sedmerci: Medicinar 4 (3); Kikinda 5 (4). Iskljuenja: Medcicinar 14; Kikinda 18 minuta.
MEDICINAR: Jarić, H. Petrić, Zečević, Žarković, Radić 2, Kojić 2, Vasić 11 (2), Lacković, Peruničić, Vasić, Cvejić (12 odbrana), E. Petrić, Cvetinović 6, Stević, Dragosavljević 7(2), Rakić 1.


Očekivane oscilacije u igri, povratak iz većeg zaostatka, a potom i gubljenje osetne prednosti su očekivani za mlad tim, no moraju biti svedeni na minimum u narednom kolu kada Šapčanke gostuju u Nišu. Na drugoj strani će biti šabački trener Đorđe Teodorović kao predvodnik Naise. Niški tim se stabilizovao prethodne sezone i u ovoj želi da se uključi u plej of borbu. U sastavu imaju iskusne: Teodoru Petković, Tamaru Simonović, Jovanu Veljković, Tamaru Đurović, na golu Katarinu Kosanović. Imperativ je na domaćinu koji je posle očekivanog poraza u Aranđelovcu, na gostovanju novajliji u Pančevu uzeo samo jedan bod i sigurno da sada očekuju pobedu. Trenutno Šapčanke imaju bod više posle dva kola. Medicinar nema imperativ na ovom gostovanju.

-Naisa je iskusna ekipa i oni su favoriti, ali odlazimo u pokušaju da napravimo iznenađenje. Mi se još uigravamo, zadovoljan sam pristupom igračica, borbenošću, naravno, mnogo nedostataka treba ispraviti – istakao je trener Nenad Tešić.
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa