29. septembar 2022.29. sep 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

REDOVNA 17. SEDNICA SKUPŠTINE GRADA ŠAPCA

Obiman dnevni red

Danas (četvrtak) se održava 17. sednica Skupštine grada Šapca. Na dnevnom redu se našlo čak 50 tačaka.
Pred odbornicima se nalazi izveštaj o izvršenju budžeta za prvih šest meseci ove godine. Razmatraju se izveštaji o poslovanju javnih preduzeća za prošlu godinu i daje se saglasnost na raspodelu dobiti u njima. Takođe se razmatraju i informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća čiji je osnivač grad, za period od 1. jannuara do 30. juna ove godine.

Dva javna preduzeća imaju rebalanse programa poslovanja, JP “Infrastruktura” drugi, a JKP “Stari grad” treći rebalans.

Jedna od interesantnijih tačaka odnosi se na predlog odluke o izradi plana razvoja grada Šapca, za period 2023 – 2030. godina. Gradonačelnik će obrazovati komisiju za izradu, monitoring, evaluaciju i ažuriranje Plana razvoja grada za navedeni period.

Pored ovoga, na dnevnom redu je i predlog odluke o pokretanju postupka izrade strategije unapređenja položaja mladih grada Šapca za period 2023-2027. godine
Brojne tačke se odnose na detaljne regulacije određenih lokacija na teritoriji Šapca, kao i na razrešenju članova školskih odbora i imenovanju novih u šabačkim osnovnim i srednjim školama.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa