20. oktobar 2022.20. okt 2022.
B. Simić  (foto: RK Metaloplastika)

B. Simić (foto: RK Metaloplastika)

RUKOMET: SUPER LIGA SRBIJE (M)

Derbi neporaženih rivala

Jedine dve ekipe sa maksimalnim učinkom. Mlad tim Partizana iznenađenje na startu. Snaga u zajedničkom stažu ekipe. Cilj je pobeda Metaloplastike. Odlučivaće koncentracija i detalji
Pogled sa vrha tabele prija i svakako da rukometaši Metaloplastike Eliskir žele da tu ostanu dugo, a preduslov je nastavak niza pobeda, jer je to jedino za šta oni i znaju u dosadašnjem toku Super lige.

Posle vikenda pauze očekuje ih gostovanje Partizanu, još jednoj ekipi koja je osvojila osam od mogućih osam bodova i samo je zbog gol razlike na poziciji dva. Prethodne sezone su oba rivala po jednom trijumfovala i to na gostujućim terenima.

-Mlada ekipa koja je greškom od većine potcenjena. To su izdanci škole kluba, dugo su zajedno, uigrani, poletni, puni samopouzdanja i siguran sam da će biti u vrhu još dugo. Mi rastemo u svakom meču, trudimo se da ispravimo propuste i jasno je da su nam cilj oba boda iz Beograda. Pauzu smo iskoristili da saniramo povrede nekih igrača i spremni i u tom segmentu dočekamo derbi – ističe pomoćni trener „plavih“ David Rašić.

Partizan je u prvom kolu pobedio Radnički pokazavši da je kvalitetniji nego što je slutio bilans prelaznog roka. Imaju reprezentativnog golmana Trnavca, sjanog beka Zečevića, kao deo linije gde su još Petrić i Popović, potom odlična krila Kojadinovića i Radivojevića, odnosno pivotmena Mićića.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa