2. februar 2023.2. feb 2023.
Sava pred novim izazovom

Sava pred novim izazovom

VATERPOLO: PRVA A LIGA

Sudar škola

Kada se pogleda rezultat meča Save i Starog Grada stiče se utisak o apsolutnoj dominaciji gostiju, međutim, samo u jednom periodu je gost bio potpuno dominantan, silovit i to im je obezbedilo bodove. Preostali kvartali su izgledali mahom izjednačeno uz primetan nedostatak iskustva mladog šabačkog tima da iskoristi stvorene prilike. Stari Grad je slavio 9:4 (1:1, 3:1, 4:1, 1:1).

Sava – Stari Grad 4:9 (1:1, 1:3, 1:4, 1:1)
SAVA: Vukadinović, Novaković 2, Banić 1, Mićanović, Isailović, Jezdimirović, Trbović, Janković, Pantelić, Lazić, M.Zec 1, B.Zec, Alimpić, Vasić.
STARI GRAD: Belopavlović, Popović 1, Čeidže, Stamatov, Pavlović 1, Ilić, Arsin 1, Kujović, Milak, Mitrović 1, Čikvani 4. Vujić, Marjanović.


Posle jednog, u goste ponovo dolazi još jedan pretendent na najviši rang i doskorašnji član istog, ekipa Banjice. Reč je o mladim igračima iz najbolje vaterpolo škole sveta, škole beogradskog Partizana i na tim temeljima su izgrađeni dosadašnji uspesi ove ekipe. Svi poznati igrači ponikli u Partizanu u nekom trenutku su nosili kapicu Banjice, te govoreći o ovom timu, govorimo o vrhunskom radu sa mlađim kategorijama. Značajan deo prvotimaca sadašnjeg Partizana prethodne godine je igrao za Banjicu: Bodiroga, Jauković, Mušikić, Gavrilovići... Savu čine momci ponikli u najuspešnijoj školi prethodnih sezona, školi VK Šabac, te je ovo duel i dve škole trofejnog sporta.

Gosti su favoriti, a meč je zakazan za petak, te je dobra prilika uz vaterpolo napraviti uvod u vikend i podržati momke Miroslava Mandića.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa