23. februar 2023.23. feb 2023.
M. Tubić u duelu protiv C. Zvezde

M. Tubić u duelu protiv C. Zvezde

VATERPOLO: SUPER LIGA

Pauza pred odluku

Šabac je bio blizu da posle velike dominacije protiv Partizana, savlada i drugi beogradski tim, velikog rivala i tako ostavi otvorenom i borbu za treće mesto pred plej of. Imali su domaći i plus dva početkom poslednje četvrtine, no nekoliko minuta efikasne igre gostiiju u meču sa malo golova donelo je preokret i od 5:3, Zvezda je stigla na 6:5 i osvojila bodove.

Šabac – Crvena zvezda 5:6 (1:1, 3:2, 0:0, 1:3)
Gradski bazen. Gledalaca: 900. Sudije: Virijević i Raković. Isključenja: Šabac 10, Crvena zvezda 10. Peterci: Šabac 1 (0), Crvena zvezda 1 (1).
ŠABAC: Živojinović, Maraš 1, Marković, Repanović 1, Kopcev, Barać 1, Stanić, Tubić, Korać, Stojanović 2, Šakudinov, Gavrilović, Toholj. Trener: Ličanin.
C. ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Gajić, Marković, Subotić, Vasić 1, Banićević, Basara, Vukićević 3, Seman, Milojević, Radović 1, Ivanović, Danković.


Jasno je da će prva tri tima voditi borbu za prve tri pozicije pred nokaut fazu, s tim da je Novi Beograd najbliži prvom mestu, dok će Šabac i Partizan biti u duelu za četvrto mesto, uz realan scenario da ova dva tima igraju i u četvrtfinalu plej ofa.

Pauza u domaćoj ligi je tokom celog marta, a prvog aprilskog dana Šapčane očekuje gostovanje u Valjevu. Očekivana pobeda, uz poraz Partizana protiv Novog Beograda pomerila bi Šabac na poziciju četiri. Radnički iz Kragujevca je gost na Gradskom bazenu u poslednjem kolu, osmog aprila.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa