23. februar 2023.23. feb 2023.
Budimir Kosovac, Filip Kojičić i Slobodan Gajić, Foto: "Glas Podrinja"

Budimir Kosovac, Filip Kojičić i Slobodan Gajić, Foto: "Glas Podrinja"

ŠABAČKI DILERI FORDA NAJBOLjI U SRBIJI

Uspeh delimo sa našim klijentima

„Ponosni smo na ovu nagradu i nadam se da će nas ona motivisati da nastavimo sa kvalitetnim i predanim radom i svake godine budemo sve bolji“, navodi Budimir Kosovac, direktor prodaje „Auto marketa“
Budimir Kosovac,Filip Kojičić i Slobodan Gajić najuspešniji su prodavnci Fordovih vozila, po kriterijumima „Grand motorsa“, ovlašćenog uvoznika Forda za Srbiju. Konkretno, firma „Auto market grup“ iz Šapca, na nedavno održanoj dilerskoj konferenciji, dobila je priznanje za najvuše prodatih vozila među eksternim dilerima.

Firma šest godina posluje u okviru Auto kuće „Holidej“.

Prethodne godine za prodavce, ali i proizvođače, automobila u celom svetu bile su pune izazova. Susreli su se sa pandemijom korona virusa, ali i sa nedostatkom poluprovodnika. Bilo je neophodno snaći se i prilagoditi, a istovremeno ispoštovati sve želje i potrebe kupaca.

Akcija za Kugu
Postoje najave da će se tržiste novih vozila stabilizovati polovinom tekuće godine. Već sada na lageru imamo dovoljan broj putničkih vozila. Trenutno za novu Ford Kugu imamo akciju sa 5 godina garancije i 5 besplatnih servisa. Veća isporuka komercijalnih vozila se očekuje u martu mesecu. Radujemo se novim izazovima, kaže Budimir Kosovac.


-Ponosni smo na ovu nagradu i nadam se da će nas ona motivisati da nastavimo sa kvalitetnim i predanim radom i svake godine budemo sve bolji. Priznanje je rezultat napornog rada i stalnog unapređenja poslovnih procesa i naše ponude. Uspeh delimo sa svim našim klijentima, kao i sa kolektivom AK „Holidej“, navodi Budimir Kosovac, direktor prodaje „Auto marketa“.

Za razliku od mnogih drugih prodavaca automobila, „Auto market“ nije imao prekida u snabdevenosti vozilima, što se pokazalo kao njihova velika prednost. Uvek su imali dostupna i putničkih i teretnih vozila, dok je na drugim mestima bilo potrebno čekati naručena vozila i do šest meseci.

Ford, pored dobre nosivosti, karakteriše i relativno jeftino održavanje i dugi servisni intervali. Ljudima nije bitno samo koliko ih košta vozilo u startu, nego i koliko će kasnije ulagati u njega, odnosno koliki troškovi nastaju tokom korišćenja


Pored toga, svojim klijentima obezbedili su i mogućnost brzog servisa, bez zakazivanja nekoliko dana ili čak nedelja unapred. Kod drugih ovlašćenih servisa, uglavnom je potrebno čekanje.

-Mi smo mala sredina, ali imamo osam automehaničara i dnevno nam kroz servis prođe više od 40 vozila. Naši kupci koji vozila koriste za komercijalne svrhe, odnosno za prevoz robe, ne mogu da čekaju, jer im tako posao propada. Mi uspevamo da budemo i povoljni i brzi, ali ne na štetu kvaliteta, kaže Kosovac.

Klijenti su im uglavnom pravna lica i prodaju znatno više teretnih nego putičkih vozila. Fordova komercijalna vozila preporučila su se sama svojim kvalitetom, ali i malim troškovima održavanja.

Budimir Kosovac, Foto: "Glas Podrinja"


-Ford, pored dobre nosivosti, karakteriše i relativno jeftino održavanje i dugi servisni intervali. Ljudima nije bitno samo koliko ih košta vozilo u startu, nego i koliko će kasnije ulagati u njega, odnosno koliki troškovi nastaju tokom korišćenja, ističe Kosovac.

Ford će od 2025. godine potpuno preći na proizvodnju električnih vozila. Salon u Šapcu počeo je da se priprema za ovu promenu i za početak je nabavio elektičnog Mustanga.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa