20. april 2023.20. apr 2023.
L. Ivanić (RK Metaloplastika Eliksir)

L. Ivanić (RK Metaloplastika Eliksir)

RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Kać pre šampiona

Trka za drugo mesto najinetersantniji deo sezone. Dinamo slavilo u Kostolcu. Kać uvod u derbi kolo trećeg dana maja. Vojvodina u Šapcu 3. maja
Moramo pretpostaviti da je sinoć Metaloplastika Eliksir pobedila Topličanin na domaćem terenu. Novine su već bile na putu ka Šapcu kada je meč u „Zorki“ počeo, međutim razlika u kvalitetu je takva da je sve osim pobede domaće ekipe prava senzacija koju niko ne očekuje. Ukoliko je sve bilo u skladu sa očekivanjima, ekipa Vladana Matića je već mislima na suboti i gostovanju u Kaću gde treba da obezbedi drugo mesto i pred poslednje kolo. Svakako će nakon „Hrama“ uslediti pauza do trećeg maja i u najavi spektakularnog kola gde Metaloplastika Eliskir dočekuje Vojvodinu, a Partizan dočekuje Dinamo.

Jugović je potencijalno u problemu po pitanju opstanka, posebno ukoliko sinoć nije savladao Radnički. Veliki motiv će imati stari rivali, nisu za potcenjivanje, posebno nakon prelaznog roka gde su angažoali Kovačevića iz Vojvodine, Kneževića iz Zvezde, a u sastavu su dva eks „plastičara“ Terzić i Travar. Ipak, jasno je ko je kvalitetniji.

Ukoliko nije bilo iznenađenja sinoć i ukoliko ih ne bude u subotu, niti u Kaću, niti u Pančevu gde Dinamo igra protiv Šamota, odnosno Beogradu gde Partizan gostuje Obiliću, pred poslednje kolo šabačkoj ekipi odgovara pobeda protiv šampiona, remi, pa čak je i poraz prihvatljiv ukoliko Dinamo pobedi ili Pančevo i Partizan remiziraju. Sve je na niovu pretpostavki, ali uzbuđenja ne manjka.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa