20. april 2023.20. apr 2023.
Nada bez pritiska: ŽRK Medicinar

Nada bez pritiska: ŽRK Medicinar

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Put u Inđiju

Poslednje kolo. Meč u Inđiji ima težinu. Sinoćnji mečevi odredili da li Šapčanke zavise samo od sebe ili i od drugih mečeva. Sezona svakako već uspešna
Sezonu Super lige za rukometašice obeležile su tri duge pauze, raspored koji nije odgovarao ekipama, ali odluku je donela Liga. Najpre nije bilo utakmica od kraja oktobra do kraja novembra, zatim od sredine decembra do sredine januara i poslednja od početka do druge polovine aprila. Još duža poslednja pauza je za Medicinar, jer će nakon 31. marta naredni meč odigrati 22. aprila u Inđiji. Bez obzira na rezultate u jučerašnjoj rundi (19. aprila), kada je Medicinar slobodan, Šapčanke će zadržati neke šanse za poziciju četiri i gostovanje u Inđiji će imati težinu.

U trenutku kada nastaje tekst pred vama nije poznato da li će iznenađenje u Inđiji biti dovoljno za doigravanje ili Šapčanke zavise od ishoda drugih utakmica. Mladost dočekuje Pančevo u Pazovi, Vojvodina je gost Jagodine.

-One su šampionke, zbog Evrope su imale nešto slabiji start, ali su se vratile i u drugom delu sezone su besprekorne, apsolutno mogu da konkurišu opet za titulu. Favoriti su protiv nas, ali ne idemo tamo samo da se pojavimo, već da pokušamo da napravimo iznenađenje. Sanjamo i uspeh i plej of, bez opterećenja, jer plej of nije bio cilj, već želja i ponosni smo što smo do kraja bili u borbi uz sve probeleme sa povredama i izostancima – ističe prvotimka.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa