20. april 2023.20. apr 2023.
Selekcija ŽRK Medicinar do 14 godina (foto: ŽRK Medicinar)

Selekcija ŽRK Medicinar do 14 godina (foto: ŽRK Medicinar)

RUKOMET: MLAĐE KATEGORIJE

Trasa ka završnici

Dve selekcije Metaloplastike, do 12 i do 14 godina ubedljivi su lideri u Super ligama RS Vojvodine i na sigurnom su putu ka državnom prvenstvu. U poslednje odigranim mečevima selekcija do 12 godina sačuvala je maksimalan učinak pobedama nad Kikindom 25:10 i Potisjem 11:6. Maksimalan učinak će pokušati da zadrže i predstojećeg vikenda u Temerinu, rivali su domaća Mladost i Lavovi iz Bačke Palanke.

Ekipa do 14 godina ima u 12 kola jedan remi i 11 pobeda. Obe selekcije imaju osetnu prednost u odnosu na pratioce i sigurni su učesnici državne završnice. Tim do 16 godina ima po pet pobeda i poraza u deset kola i nalazi se na petoj poziciji. Utisak će pokušati da popravi protiv Proletere i Dinama u subotu u Novm Sadu.

Rukometašice Medicinara do 14 godina praktično su obezbedile plasman na državno prvenstvo. Ostaje pitanje sa koje pozicije će među 12 najboljih. Ostvarile su trijumfe protiv Naise 16:13 i Metalca 15:12 u poslednje odigranim kolima Lige Rukometnog saveza centralne Srbije. One imaju pet pobeda, jedan remi i dva poraza, a izabranice Tatjane Podnar očekuju za vikend utakmice protiv ekipe Nemanjić, na začelju tabele i aranđelovačkog Bekamenta.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa