11. maj 2023.11. maj 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Asfaltiranje 2,3 kilometra puta u Bojiću

Značajni infrastrukturni radovi

Pored putne infrastrukture ovoj Mesnoj zajednici za protekle dve godine urađeno dečije igralište, za koje je izdvojeno 400.000 dinara, autobusko stajalište, dok su meštani uradili kapiju oko groblja i u toku je zamena stolarije na kapeli
U pocerskom selu Bojić u toku su radovi na asfaltiranju u dužni od 2, 3 kilometra saobraćajnica. Vrednost radova je oko 25 miliona finansiranih iz budžeta Grada Šapca.

Nakon završetka radova biće povezano oko 40 domaćinstava Bojića, što će meštanima znatno olakšati i ubrzati svakodnevno putovanje do drugih mesta i atara.

Ulice Dositeja Obradovića, Kralja Milutina i Vojvode Stepe Stepanovića dobijaju asfalt.
-Sve ono što radimo je kako bi meštani ostali na svojim imanjima. Selo ima veliki broj dece, te je nedavno urađeno i dečje igralište, autobusko stajalište kod škole -rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i istakao da je oko 80 kilometara putne infrastrukture urađeno za protekle dve godine.

Foto: "Glas Podrinja"


-Verujemo da je to jedan od prioriteta za meštane i zbog toga smo odlučili da poništimo odluku o sufinansiranju radova od strane meštana. Sve troškove sada snosi Grad. Smatramo da je važno da se grade i igrališta, sportski tereni, uređuju škole, domove kulture i sve ono što znači stanovnicima na seoskom području kako bi imali kvalitetne uslove za život.

Predsednica Saveta mesne zajednice Bojić Ivana Vilotić istakla je značaj asfaltiranja ove deonice za sve meštane.

Verujemo da je to jedan od prioriteta za meštane i zbog toga smo odlučili da poništimo odluku
o sufinansiranju radova od strane meštana. Sve troškove sada snosi Grad


-Da bi ostali na selu i bavili se poljoprivrednom proizvodnjom važna je putna infrastruktura. Radovi su finansirani iz budžeta grada u potpunosti, te smo kao meštani zahvalni gradonačelniku i preduzeću Infrastruktura.

U ovoj Mesnoj zajednici za protekle dve godine urađeno dečije igralište, za koje je izdvojeno 400.000 dinara, autobusko stajalište, dok su meštani uradili kapiju oko groblja i u toku je zamena stolarije na kapeli.
M. Ž.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa