11. maj 2023.11. maj 2023.
Foto: Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Održane još tri radionice za izradu plana razvoja Opštine Ljubovija

U sredu 26. i četvrtak 27. aprila, kao i u sredu 3. maja 2023. godine održane su nove radionice tematskih radnih grupa koje su uključene u proces izrade Plana razvoja opštine Ljubovija 2024-2030. godine. Cilj je bio da se definišu mere koje Opština Ljubovija zajedno sa drugim institucijama, ustanovama, javnim preduzećima i organizacijama planira da sprovede u narednih sedam godina kako bi se ostvarili prioritetni ciljevi koji su usaglašeni na prethodnim sastancima.

I ove radionice su održane u okviru projekta “Podrška unapređenju upravljanja i ekonomskog planiranja na lokalnom nivou u cilju ubrzanja sprovođenja ciljeva održivog razvoja u Republici Srbiji” koji sprovodi kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji, uz finansijsku pomoć Republike Slovačke, a vodila ih je Snežana Selaković, konsultantkinja angažovana od strane UNDP-a.

I ovom prilikom je naglašena važnost da se što više građana uključi u proces izrade plana razvoja i da preko veb stranice https://www.ljubovija.rs/izradaPlRazv.php na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine daju svoje predloge i sugestije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa