2. novembar 2023.2. nov 2023.
Foto: Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Značajni infrastrukturni radovi

Ljubovija – veliko gradilište tokom cele godine

Opština Ljubovija zajedno sa partnerima nastaviće i u narednom periodu ulaganja u infrastrukturu kako bi svim sugrađanima omogućila bolje uslove za život, rad i napredak u opštini
Opština Ljubovija tokom cele godine bila je veliko gradilište. Asfaltiranje više od 20 kilometara lokalnih i nekategorisanih puteva, rekonstrukcija škola u seoskim sredinama, rekonstrukcija vrtića, izgradnja 14 stambenih jedinica sa socijalno stanovanje u Uzovnici, druga faza radova na regulaciji reke Ljuboviđe, samo su deo završenih projekata u ovoj godini.

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović obišao je sa saradnicima više gradilišta gde su u toku radovi. Jovanović je u ime Opštine Ljubovija, kao investitora, obišao radove u Karađorđevoj ulici (Stari put) gde je počelo asfaltiranje ulice u dužini od 1650 metara.

Foto: Ljubovija.info


Nastavljeni su i radovi na izgradnji bazena, a predstavnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Jovanovićem posetili su i ovo gradilište.

Počelo je sađenje 22 lipe sa leve i 41 poljskog jasen sa desne strane reke Ljuboviđe. Sadnice će biti postavljene u betonske cevi prečnika 80 cm kako bi se sprečio rast korena u širinu. Ovaj projekat se finansira uz pomoć Ministarstva zaštite životne sredine.

Foto: Ljubovija.info


U toku su radovi investicionog održavanja na zgradi u Lonjinu kod groblja, u sklopu projekta „Udružimo se“. Projektom je predviđena zamena kompletne stolarije i ulaznih vrata, postavljanje podnih i zidnih pločica, molerski radovi i ugradnja tri inverter klime.

Opština Ljubovija zajedno sa partnerima nastaviće i u narednom periodu ulaganja u infrastrukturu kako bi svim sugrađanima omogućila bolje uslove za život, rad i napredak u opštini.
Ljubovija info

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa