2. novembar 2023.2. nov 2023.
Juniorska reprezentacija (foto: Bok zapis fb)

Juniorska reprezentacija (foto: Bok zapis fb)

BOKS: BALKANSKO PRVENSTVO

Srbija uspešna

Na nedavno okonačnom Balkanskom juniorskom šampionu, bokseri Srbije, predvođeni selektorom Branislavom Jovičićem, direktorom i trenerom BK Mačva Šabac, osvojili su sedam odličja. Šest su zaslužili juniori, a jedno juniorka.

Medalje su doneli: Nikolina Džida, Vasilije Đurđevi, Ognjen Antić, Petar Sandić , Filip Stanojević, Nikola Maksimović i Nikola Bogatinoski.

-Srbija je osvojila četiri srebrne i dve bronzane medalje. Ne bismo da budemo skromni ali ako uzemo u obzir da je većina ukrstila rukavice sa osvajačima Evropskih medalja, naš rezultat nije ni najmanje za potceniti. Od cele selekcije samo Maksimoviću i Antiću je ovo druga godina juniora, ostali su prva. Najslabiji deo turnira su sudije. Kako vreme odmiče, iz turnira u turnir, suđenje je sve gore. Sve više ima veze sa politikom a sve manje sa sportom – istakao je Jovičić.

Predstojećeg vikenda Šabac i hala „Zorka“ biće domaćini trećeg kola Lige Bokserskog saveza Vojvodine. Predviđene su borbe u svim kategorijama , a start je u subotu od 14 časova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa