2. novembar 2023.2. nov 2023.
ŽRK Medicinar 23/24

ŽRK Medicinar 23/24

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Zvezda snažno sija

Protiv šampiona je mlad tim Medicinara imao snage da bude u prednosti prvih 15 minuta i u meču do finiša prvog poluvremena. Sam kraj ovog perioda i početak drugog bili su najkritičniji. Jagodina je serijom 8:0 stigla do prednosti od osam golova i rešila meč. U velikom naletu nakon toga Medicinar je stigao do minus dva, ali tu je ponestalo snage. Na kraju 27:22 za Jagodinke. Vasić i Mandić su postigle po pet pogodaka. Najefikasnija Blagojević sa sedam (pet sa sedam metara).

Već u petak dolazi Zvezda. Tim poznatog imena je bio „jo-jo“ tim, ulazi i ispadao iz elite, međutim jako velika ulaganja, angažovanje praktično celog novog tima pred start sezone i visoke ambicije su ih odvele visoko. Možda nije često da novajlija u ligi bude drugi, no nije ni iznenađenje kada se uloži mnogo sredstava, kada je trener Saša Bošković, a nastupaju: Sara Garović, Aleksandra Stamenić, Milica Rančić, sve su nastupale za Medicinar, kao i Cvijanić, Ninković, ali i Teodoroa Majkić, Milica Glušica, Jovana Ristić... Veće iznenađenje je poraz u Aranđelovcu, nego sve ostale pobede.

Medicinar iako domaćin mora prepustiti ulogu favorita gostima i nema rezultatski pritisak pred ovaj meč. Mnogo igračica je nedovoljno oporavljeno i to stvara veći problem od rivala.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa