2. novembar 2023.2. nov 2023.
Foto: Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Šah klub „Drina“ iz Ljubovije

Istorijski uspeh ljubovijskih šahista

Ljubovijski šahisti ostvarili su najveći uspeh u istoriji kluba i kao pobednici Lige centralne Srbije – grupa Sever, plasirali su se u Drugu ligu Srbije
Šah klub „Drina“ iz Ljubovije na pedesetogodišnjicu svog postojanja izborio je plasman u viši rang takmičenja. Ljubovijski šahisti ostvarili su najveći uspeh u istoriji kluba i kao pobednici Lige centralne Srbije – grupa Sever, plasirali su se u Drugu ligu Srbije. Ostvareni rezultat toliko je ubedljiv da je „Drina“ dva kola pre kraja obezbedila prvo mesto u grupi.

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović primio je šahiste u svojoj kancelariji, a oni su mu tom prilikom uručili zlatnu medalju. Predsednik Jovanović, koji je i sam šahista, poželeo je klubu i igračima puno uspeha u daljem takmičenju u višem rangu.

Foto: Ljubovija.info


– Jako mi je žao što, iako sam bio prijavljen za ligu, nisam bio u mogućnosti da budem sa vama i da dam svoj skroman doprinos ovom velikom rezultatu. Čestitam vam svima ovaj izuzetan rezultat i želim da sa uspesima nastavimo i u narednoj godini u Drugoj ligi Srbije – rekao je Jovanović.

U poslednjem kolu u Banji Vrujci šahisti su igrali u sastavu: Predrag Srećković, Željko Jovanović, Đorđe Stojanović, Jevrem Marković, Jovica Mitrović, Goran Todorović, Mihailo Petrović, Nenad Beatović i Milan Josipović – predsednik kluba.
Ljubovija info

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa