2. novembar 2023.2. nov 2023.
Foto: Brano Petrović

Foto: Brano Petrović

Košarkaš Boriša Simanić posetio osnovnu školu u Bratuncu

Boriša Simanić, reprezentativac Srbije i učesnik nedavno održanog Svetskog prvenstva u košarci, posetio je Osnovnu školu „Vuk Karadžić“ u Bratuncu i tom prilikom uručio donaciju u vidu sportske opreme i rekvizita.

Školi koju je pohađao uručio je potpisan dres košarkaške reprezentacije Srbije sa brojem 28. Dres je u ime škole primio direktor Andrija Mlađenović i u svom obraćanju zahvalio se Boriši na poseti, kao i na lepim poklonima za đake. Prisutna je bila i Borišina učiteljica Rosa Vidović, koja o Boriši kao đaku ima samo reči hvale.

Foto: Brano Petrović


– Divno je vratiti se u školu odakle sam krenuo i sa košarkom i sa školovanjem. Lepo je videti kako to izgleda iz ovog ugla. Škola je drugačija kad si mali, a drugačija kad odrasteš. Drago mi je što sam svojim igrama za reprezentaciju uspeo da, uz Fondaciju „Mozzart“, pomognem školi sa opremom za fizičko. Poruka za decu je, čime god da se bave treba da daju sve od sebe, da se posvete i uspeh će doći – izjavio je Simanić.

U saradnji sa Savezom za školski sport, Fondacija „Mozzart“ obezbedila je sredstva od akcije „Svaki poen vredi više“ i usmerila ga za razvoj sporta među školarcima, a oprema stiže u osnovne škole koje su pohađali naši reprezentativci.
Ljubovija info

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa