11. maj 2023.11. maj 2023.
Globalni izazovi kroz prizmu  ruralnog razvoja  u sektoru  poljoprivrede  i turizma
Akademija strukovnih studija Šabac, Odsek za poljoprivredno-poslovne studije i turizam

Globalni izazovi kroz prizmu ruralnog razvoja u sektoru poljoprivrede i turizma

Sutra (petak 12. maj), sa početkom od 10 časova u Akademiji strukovnih studija Šabac, odseku za poljoprivredeno-polovne studije i turizam biće održana Prva međunarodna konferencija i sajam Globalni izazovi kroz prizmu ruralnog razvoja u sektoru poljoprivrede i turizma (Global challenges through the sector of agriculture and tourism). Konferencija se organizuje u saradnji sa Istraživačkim institutom Biosens iz Novog Sada uz podršku kompanije Elixir Zorka i Turističke organizacije grada Šapca.

Kako su naveli organizatori na Konferenciji će prisustvoivati predstavnici 12 zemalja, biće prezentovano 10 inostranih radova, a van konferencijske sale biće predstavljeno deset izlagača među kojima i šabački Karitas, Srednja poljoprivredna škola sa domom učenika Šabac i nekoliko individualnih proizvođača.

Najavljene su teme koje će se baviti proizvodnjom hrane, zaštitom životne sredine, ekonomijom, menadžmentom. IT tehnologijama i pitanjem javnog zdravlja.

Neki od ciljeva događaja su animirati mlade ljude do 40 godina, pre svega žene, da nađu novo ili dodatno zaposlenje u oblasti turizma i poljoprivrede kao i promocija nauke i privrede grada Šapca.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa