7. septembar 2023.7. sep 2023.
OPŠTINA VLADIMIRCI, POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Vladimirci varoš znanja

I ova školska godina počela je kako dolikuje, dečijom grajom i srednjoškolskim opredeljenjima. Svakoga dana u varošicu sa teritorije Opštine Vladimirci doputuje preko hiljadu počev od predškolaca, osnovaca i srednjoškolaca. Narodski vri kao u košnici dok se mudre glave spremaju da prokrče put i ostvare svoje snove. Lokalna samouprava je obezbedila prevoz:

- Koliko mladost donosi a znanje čini sliku bogatijom uviđamo iz godine u godinu. I ove godine talas koji podmladi našu varoš obavezuje da im pružimo uslove da dostignu svoje ciljeve. I nadalje ćemo brinuti o njima jer naše sutra je u njihovim rukama i dostignućima. Nova godina je nova obaveza i za njih i za nas, vidno je zadovoljan predsednik Goran Zarić.

Uz maksimalnu bezbednost na svakom koraku samo u PU „Suncokreti“ u 13 vaspitačkih grupa ima 110 predškolaca, u Osnovnoj školi “Žika Popović” oko pet stotina đaka a u Posavotamnavskoj srednjoj školi ima ih oko četiri stotine. Prava armija školaraca željnih znanja ali i veliki ispit za sve koji o njima brinu.
S.K.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa