7. septembar 2023.7. sep 2023.
Ekskurzija i sportsko druženje
UDRUŽENjE PENZIONERA OPŠTINE VLADIMIRCI

Ekskurzija i sportsko druženje

U sklopu redovnih aktivnosti Udruženja penzionera opštine je upriličilo ekskurziju za 42 penzionera. Uz Avalu, hram Svetog Save, manastir Rakovicu i grob patrijarha Pavla, našlo se vremena i za druženje kaže predsednik udruženja Mirko Lazarević:

- Prošetali smo i Beogradom na vodi a u obilju dešavanja mnogi su posetili prezentacije opreme za masažu uz mogućnost da je kupe na više rata. Sve je začinjeno druženjem zadovoljno raportira Lazarević a ističe i učešće na nedavnoj maloj olimpijadi na nivou Mačvanskog okruga u Šapcu.

- Mi smo imali svojih pet predstavnika a među njima i jednu damu. Rezultat je bio u drugom planu pošto su stečena nova poznanstva. Od igara uz šah, zanimljivo je bilo šutiranje na male golove, bacanje pločica na liniju, brzo hodanje uz odličnu organizaciju Udruženja penzionera Šabac začinjeno druženjem za nezaborav, zaključuje Lazarević.

Iz udruženja poručuju da se i nadalje mogu nabaviti ogrev i potrebštine na rate po čemu se ovo udruženje već poznaje. Žitelji opštine koji su u trećem dobu života a nisu se do sada učlanili imaju priliku za to pošto članstvo u udruženju donosi brojne pogodnosti.
S.K

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa