7. septembar 2023.7. sep 2023.
Slavlje Sladojevića nakon gola

Slavlje Sladojevića nakon gola

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Derbi u Vršcu

Mačva jeste neubedljivo startovala, ali u poslednja tri kola igra značajno bolje i to pokazuju i rezultati. U pomenutom periodu je najbolji tim u Prvoj ligi. Čini se da tim uz pobede ima i dobru igru, te je neizbežan optimizam i nada u više od plasmana u plej of. Ipak, tek je peto kolo, ističe šef stručnog štaba.

Mačva – Mladost (NS) 2:0 (2:0)
Stadion Mačve. Gledalaca: 900. Gl. sudija: Dejan Petrović (Vršac); pomoćnici: Čotrić (Loznica) i Živković (N. Sad). Strelci: Peace u 9. i Sladojević u 38. minutu. Žuti kartoni: Jovanović, Savković, Vraštanović, Gočmanac, Mićanović, Marković (Mačva); Đuričin i Vujaklija (Mladost GAT).
MAČVA: Gočmanac, Jovanović, Ristivojević, Sladojević, Savković, Vraštanović, Novaković (Mićanović), Mijailović (Marković), Peace (Jovović), Radunović, Pejović (Branković).


-Nisam dozvoljavao defetizam nakon dva kola, jednako ne želim euforiju. Rezultati su proizvod predanog i posvećenog rada. Momci rade odlično, treniraju i to nam se vraća na terenu. Pristup meč po meč ne menjamo, kao i usmeravanje misli ka pobedi ko god da je rival – rekao je Kurtušić.

Veliki izazov za tim u naletu je gostovanje u Vršcu. Vrščani su stabilni u gornjem delu, imaju mlad tim pojačana sa iskusnim Zoćevićem i Brazilcem Rikelmeom, odlazak važnih: Andrića, Pavlova, Pardjine i Ilića se ne oseća u rezultatima. U teškom rasporedu su osvojili osam bodova, a prethdne sezone su ubedljivo pobedili Šapčane na svom terenu. Meč je u petak, od 16:30.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa