28. septembar 2023.28. sep 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Asfaltiranje puta u Bukoru

Da više mladih ostane na selu

„Trudimo se da ulažemo u krajeve koji su godinama bili zapostavljeni i ovo je ukupno 107. kilometar puta koji smo uradili za nepune tri godine na teritoriji grada Šapca, rekao je gradonačelnik Šapca
U Bukoru asfaltirana je deonica puta u dužini od 1100 metara. Kako je istaknuto prilikom obilaska radova vrednosti od 10,6 miliona dinara u svim delovima grada radi se na putnoj infrastrukturi. Ulica vojvode Stepe Stepanovića samo je jedna od asfaltiranih u ovom selu.

-Sve ono što smo obećali meštanima smo uradili, te se nadamo da će asfaltiran put biti od značaja za stanovnike Bukora, kako bi lakše dolazili do svojih imanja. Takođe, imaće bolju putnu vezu sa opštinama Vladimirci i Koceljeva- naglasio je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i dodao da vremenske prilike pogoduju radovima, te da su planirani radovi u Varni, Kasarskim Livadama, Jevremovcu.

Foto: "Glas Podrinja"


-Po završetku vašara biće urađena i Savska ulica i Šapcu. Verujem da će ona biti jedna od najlepših ulica u gradu. Započinjemo i sa montažom međunarodnog putničkog pristaništa. Zahvaljujemo se meštanima Bukora, ali i svih drugih MZ na strpljenju, saradnji i podršci. Trudimo se da ulažemo u krajeve koji su godinama bili zapostavljeni i ovo je ukupno 107. kilometar puta koji smo uradili za nepune tri godine na teritoriji grada Šapca. Znamo koliko svaki kilometar asfaltiranog puta znači za naše sugrađane. Bolji uslovi za život građana u njihovim mestima naš su prioritet. Nastavljamo sa radovima u svim delovima Grada Šapca.

Iako je selo Bukor teritorijalno najudaljenije od gradskog jezgra veliki broj meštana je odlučilo da ostane na svojim imanjima. Kako je naglasio Marko Tovarović da u selu živi oko 100 dece uzrasta do 15 godina.

Foto: "Glas Podrinja"


-Imamo veliki broj porodica sa troje i četvoro dece, te nam je put bio potreban. Mnoge druge stvari su urađene u protekle tri godine koje su nam značile. Ne samo putevi, već i Dom kulture, škola. Veliku zahvalnost dugujemo gradskoj upravi, gradonačelniku - dodao je Tovarović.
M. Ž.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa