5. april 2012.5. apr 2012.
KOCELjEVA

NOVI METRI ASFALTA

U koceljevačkoj opštini nastavljena izgradnja i modernizacija uličnog sistema. Radovi u punom jeku. Za moderan kolovozni zastor iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 30 miliona dinara.
Rukovodstvo koceljevačke opštine nastavilo je sa uređenjem uličnog sistema u sedištu ove lokalne samouprave. Nedavno su radovi otpočeli na brojnim deonicama. Krajem prošle godine asfaltirani su delovi ulica Laze Lazarevića, Nušićeve, Desanke Maksimović i Karađorđeve.
U međuvremenu moderan kolovoz su dobili i stanovnici drugog dela Desanke Maksimović, dela Karađorđeve od Tamnavske do Luke Lazarevića i Tamnavska ulica do stočne pijace, a pripremni radovi su nastavljeni u drugom delu Nušićeve i Laze Lazarevića, Krajiškoj i u ulici 23. septembar. Kada svi radovi budu završeni pod asfaltom će biti još oko 1,4 hiljade metara, što je sa prethodno urađenim saobraćajnicama nešto manje od tri kilometra revitalizovanih ulica. Prema najavama iz Direkcije za puteve uskoro će biti završen i trotoar i parking mesta u Dositejevoj ulici, a opština je za uređenje uličnog sistema izdvojila oko 30 miliona dinara.
Građani su veoma zadovoljni ulaganjem u uličnu infrastrukturu, jer je ova oblast, kako kažu, decenijama bila zapostavljena. Svi se slažu da se nikada nije više uradilo nego od početka ove godine.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa