9. novembar 2023.9. nov 2023.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Rekonstrukcija puta u MZ Majur

Saradnja Grada i države

Deonica puta duga 4,3 km. Važan putni pravac bio u lošem stanju. Država finansira rekonstrukciju puta, Grad će urediti centar Majura. U planu novi radovi na poboljšanju putne infrastrukture
Startovali su radovi na rekonstrukciji puta od kružnog toka na ulasku u Majur do Sokine kafane. Reč je o deonici puta dužine 4,3 kilometra. Vrednost investicije je oko 200 miliona dinara, a izvođač radova je Preduzeće za puteve Valjevo.

Foto: Glas Podrinja


Radove je posetio predsednik Privremenog organa uprave Šapca dr Aleksandar Pajić koji je tom prilikom naglasio da Grad u saradnji sa državom čini da život svih sugrađana bude bolji.

Foto: Glas Podrinja


-Sve ono što smo obećali našim sugrađanima mi realizujemo, ponosno možemo da kažemo da svaka reč predsednika Vučića ima svoju težinu. Uz ovo što radi naša država, mi ćemo kao Grad kompletno urediti centar Majura, kao jedne od najvećih Mesnih zajednica i njeni meštani zaslužuju dobre uslove za život i rad. Država počinje da radi i putni pravac Šabac - Tekeriš u dužini od 27,5 kilometara i u ovoj godini će biti utrošeno 200 miliona dinara, a u narednoj godini nastavljamo dalje sa ovom realizacijom. Sve što smo obećali biće urađeno, jer ni Srbija, ni Šabac ne smeju da stanu - istakao je dr Aleksandar Pajić.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa