1. februar 2024.1. feb 2024.
foto: Z. D.

foto: Z. D.

FUDBAL: PRIPREME MAČVE

Provere

Mačva je pobedom protiv Studentskog grada 2:0 (Novaković i Abdulahi) otvorila seriju pripremnih utakmica pred prolećnu polusezonu. Naredni meč će biti prvi i jedini van Šapca u seriji trening utakmica. U Kući fudbala u Pazovi Mačva će proveriti snage utakmicom protiv ekipe Vointa Lupak iz Rumunije. Meč protiv rumunskog trećeligaša u subotu, 3. februara od 11 časova.

-Jak je tempo rada, deset dana smo bez pauze radili, često je i dupli program, trudimo se da napredujemo i fizički i taktički spremni dočekamo start. Više je stvari kojima sam zadovoljan, nego kojima nisam. Dovoljno je vremena za ispravke – istakao je trener Nemanja Glušica.

Sedmog februara Mačvu očekuju kolege iz Prve lige, ekipa Novog Sada s novim trenerom i višim ambicijama u nastavku sezone, a potom, sedam dana kasnije, protivnik je zrenjaninski Radnički, član Srpske lige Vojvodina. Poslednji pripremni meč i generalna proba pred nastavak zakazan je za 17. februar. U Šapcu gostuje najprijatnije iznenađenje jeseni Tekstilac Odžaci.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa