8. februar 2024.8. feb 2024.
T. Vasić (foto: Super rukometna liga fb)

T. Vasić (foto: Super rukometna liga fb)

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Za novi niz

Ubedljiva igra protiv Mladosti. Oporavak igračica u toku. Radnički redovno pobeđivan u prethodne dve sezone. Snažnije nego jesenas
Medicinar je još daleko od kompletnog sastava, ali je protiv Mladosti konačno bio na nivou jeseni. Prekinuvši niz od dva poraza pobedom se učvrstio na sredini tabele, ali i vratio u borbu za plej of. Zaostatak za Nišlijkama je tri boda.

Medicinar – Mladost (NP) 33:19 (14:8)
Hala „Zorka“. Gledalaca: 300. Sudije: Obradović i Vučić (oba Zrenjanin). Sedmerci: Medicinar 2(1); Mladost 5(2). Isključenja: Medicinar 10; Mladost 6 minuta.
MEDICINAR: Jovanović 8, Ilić, Lukić, Radić, A. Vasić 7, Lacković 1, Gezović, T. Vasić 5, Cvejić, Blagojević 4(2), Stević, Dragosavljević 3, Mandić 4, Rakić 1, Vuksanović.
MLADOST (NP): Petković, Paunić 4 (1), Ćazić, Klenkovski 1, Stevanović 1, Radaković, Ćurčin 2, Kosanović, Jotić, Tešić 2, Orlović, Šašić, Lazarević 6 (2), Vučetić 2.


U narednom kolu Šapčanke su gošće Kragujevčanki. Radnički je bio vrlo neubedljiv u prvom delu sezone, a iako je u nastavku zabeležio jednu pobedu u tri utakmice, igru je značajno unapredio. Nadigrao je Mladost, a u Nišu je bio u meču do samog kraja. Trio Božinović, Inđić, Ranković dobio je tokom zime pojačanja u vidu Andree Boner iz Crvene Zvezde i Potkonjak iz Mladosi.

Odbrana na nivou (foto: Super rukometna liga fb)


-Borimo se uprkos problemima sa povredama i trudimo se da unapredimo igru. Imamo veliki potencijal. Nemamo pritisak i iz takve rasterećene pozicije želimo da ostvarimo najviše što možemo. Želimo niz pobeda – rekla je Jovana Jovanović.
Medicinar je u prethodne dve sezone imao uvek rešenje za Radnički, te u četiri odigrana meča ima isto toliko pobeda.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa