29. februar 2024.29. feb 2024.
Abdulahi u akciji

Abdulahi u akciji

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Pritisak na rivalu

Inđija pred imperativom nakon kiksa u Beogradu. Mačva još u procesu uigravanja. Mala bodovna razlika između Super lige i plej aut zone
U duelu ekipa vrlo sličnog kvaliteta kojima su odbrane snažniji deo možda je remi bez golova i bio najrealniji rezultat. Oba tima su pobedom mogla korak ili dva više na tabeli, ali i sa remijem su još u borbi. Pred Mačvom je sada teži rival i gostovanje, ali daleko od toga da se nema čemu nadati tim Nemanje Glušice.

Mačva – OFK Vršac 0:0 (0:0)
Stadion Mačve. Gledalaca: 900. Gl. sudija: M. Milenković (Beograd); pomoćnici: Cvetković i Radoičić (oba BG). Žuti kartoni: Abdulahi, Savković, Ristić, Sladojević, Stanojević (Mačva); Tomić (Vršac).
MAČVA: Gočmanac, Jovanović, Ristivojević, Sladojević, Savković (Stanojević), Adamović, Vraštanović (Stevanović), Mijailović (Jevtić), Abdullahi, Radunović (Ristić), Pejović.


-Nismo zadovoljni bodom na domaćem terenu, ali imamo vremena da ispravimo nedostatke do narednog meča. Zadovoljan sam borbenošću ekipe, zalaganjem i verujem da slede bolji rezultati – istakao je trener Glušica.

P. Radunović


Inđija je ambiciozno zakoračila u proleće, ali je priliku za skok na poziciju dva propustila u Beogradu gde je nadigrana od Grafičara. Mačva je sada imperativ za superligaškog kandidata. Ostali su bez iskusnog Đurića i Dervisija tokom zime, ali su doveli internacionalce Popovića i Milojevića, kao i Mihajlovića iz Super lige. Pogodnost za Mačvu je to što su Inđijci bolji u gostima nego na domaćem terenu. Iskusni Stojanović i Milošev se napadački ističu u ne mnogo efikasnoj ekipi. Đoković u Inđiji i Abdulahi u Mačvi imaju po četiri žuta kartona.

U prethodne dve sezone Inđija je slavila na domaćem terenu, te crveno-crni igraju i protiv tradicije.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa