28. mart 2024.28. mar 2024.
Slavlje nakon gola Radničkom

Slavlje nakon gola Radničkom

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Gostovanja odlučuju

Ubedljivo protiv Novog Beograda. Mora bolje na gostovanjima. Zaostatak za plej of zonom prepolovljen. U sedam dana dva gostovanja
Mačva je imala gotovo idealan vikend i dobila novu priliku da izbori plej of. Ubedljivo je igrala i pobedila Novobeograđane i što je još važnije konkurenti su remizirali (Vršac i Kolubara) i od plej of zone crveno-crne dele dva boda. U opticaju je 12 poena.

I. Ristivojević – kapiten Mačve


Razliku će praviti mečevi na gostujućem terenu koji su i najveći problem Šapčana. Nakon pobede u Milanovcu 23. novembra, Mačva beleži samo poraze, šest ih je nanizala i već u Leskovcu mora prekinuti to, a onda i narednog vikenda u duelu protiv Grafičara nastaviti. Novi Sad u vanrednom kolu ne sme biti problem u Šapcu, a derbi poslednjeg kola, protiv OFK Beograda je posebna priča, no nije nerealno da i pre tog meča bude poznato ono najvažnije. U sedam dana dva puta gostuje Mačva i nakon sledećeg vikenda sve bi moglo biti mnogo jasnije.

Mačva – Radnički (NB) 3:0 (1:0)
Stadion Mačve. Gledalaca: 1.000. Gl sudija: S. Ranisavić (S. Mitrovica); pomoćnici: Vladić (Šid) i Laluja (Crvenka). Strelci: Ristivojević u 13, Radunović u 60. i Mijailović u 68. minutu. Žuti kartoni: Ristić i Ristivojević (Mačva); Ćurčić i Đurković (Radnički).
MAČVA: Gočmanac, Marković, Jevtić, Ristivojević, Savković (Stevanović), Vraštanović (Adamović), Jovović, Novaković (Stanojević), Pejović (Đorđić), Radunović, Ristić (Mijailović)
RADNIČKI (NB): Maslarević, Mani (Peretonmotei), Nedeljković, Nuredini, Škorić, Dabić (Đurić), Stojanović (Lazić), Hrnjaz (Ilić), Ćurčić, Anieknjuilo (Velinov), Đurković



Vršac do kraja očekuju mečevi na domaćem terenu protiv Grafičara i Tekstilca, odnosno gostovanja Novom Sadu i OFK Beogradu. Kolubara je domaćin Inđiji i Smederevu, a gost u Sremskoj Mitrovici i Mladosti u Novom Sadu.


Dubočica je u plej of zoni, ali daleko od sigurnog mesta. Ne odustaju ni od Super lige još uvek, mada sedam kola ne znaju za pobedu. U poslednjem duelu u Leskovcu je poražena od prosečne Mladosti. Igraju tvrde mečeve, bez mnogo golova. Mačvu dočekuju bez suspendovanog Stevanovića. Mačva traži revanš za jesenjih 0:1.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa