16. maj 2024.16. maj 2024.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Streljačko udruženje Sava Mesarci

Vratio se trofejni trener

Ljubiša Jovanović iz Novog Sela posle godina rada u Mesarcima i stvaranja velikih rezultata otišao je u Beograd da bi se 25. maja ove godine vratio u klub Sava da nastavi blistave rezultate u selu streljaštva:

-Od 2018 do 2022. godine iznedrili smo juniorskog prvaka Srbije i reprezentativca, a redom bili smo među tri vodeće ekipe uz uknjiženih 25 medalja. Bili smo pionirski prvaci Srbije 2019. godine, kadetski 2020. naredne godine u miks konkurenciji za juniore, a uz juniorskog reprezentativca Zlatomira Markovića i juniorski tim je bio najbolji u državi, veli tvorac šampiona.

Osvajanje 25 medalja može se nastaviti uz uporan rad i novim članovima kluba, a trener ima oči uprte pre svega u učenike osnovne škole Jovan Cvijić iz Debrca. Ko zna možda je baš među njima novi državni reprezentativac.


Da je tajna samo u radu i prepoznavanju talenata govore rezultati sami za sebe ali posvećenost streljaštvu svih u klubu:

-Od srede do nedelje radimo punom parom, a namera je da uz uvećanje broja članova kluba zauzmemo jedno od tri mesta u Srbiji u nekoj od konkurencija, ističe svoje namere u radu u klubu Sava trener Jovanović.

Seoska ekipa sa najvišim ciljevima u trofejnom sportu pleni pažnju sportske javnosti ali je i ponos Opštine Vladimirci.
Sreten Kosanić

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa